In English Suomeksi


Tikru 12 kk vanhana

Jk3 Hk1 RM-11 Bh

Moonraker Hurrjanhyvä
s. 5.6.2007
Sukupuoli: Narttu
HD: A/A
ED: 0/0
Selkä: SP3 (4,5 vuotta), SP1 (2 vuotta)
Sydän: Ei sivuääniä (08/11)
Säkäkorkeus: ~59cm
Paino: 27 kg
Kasvattaja: Anneli Karttunen / Kennel Moonraker
Omistaja: Pirkko Heikinheimo, Turku
VARA-SERT, ERI
JK3, Hk1, BH
Rotumestari '11
LTEP 198p, laukaisuvarma
2 x TOKO ALO1

Tikru on saanut nimensä AA Milnen Nalle Puh kirjan mukaan, mikä onkaan se iloinen ja pomppivainen raidallinen eläin joka osaa "mitä vain"? Tikru on ollut nimensä mukainen eli se tekee kaiken yleensä täysillä ja suhtautuu elämään muutenkin bokserimaisen iloisesti. Se on omasta mielestään ehkä vähän pienempi kuin emäntä (joka ei kuitenkaan ole nimeltään Risto R.), ja egoltaan ainakin suurempi kuin talossa ajoittain vierailevat Rhodesiankoirat.

Vieraisiin koiriin Tikru suhtautuu yleensä kohteliaasti, pienet ja pelokkaat räyhääjät saavat yleensä kovin ihmetteleviä katseita osakseen. Omaansa puolustaessaan Tikru on kuitenkin kiihkeä, niin kiihkeä että toistaiseksi siltä on kielletty kaikki välineurheilu kavereiden kanssa ja ihan Rhodesiankoirienkin turvallisuuden takia, päätimme myös ruokkia perheen koirat eri huoneissa.

Tikru toimi myös Inkan pentujen varatätinä pentujen varttuessa, piti huolta siitä että leikkitäti oli aina tarvittaessa paikalla ja päästi pentuja pentuaitauksesta väljemmille laitumille "tarpeen" niin vaatiessa. Ihmiset kun joskus pois lähtiessään unohtivat pentuaitauksen oven kiinni! Kuinka ajattelematonta ihmisiltä.

Tikru harrastaa välineurheilua emäntänsä kanssa ja tavoitteena on ensin BH ja sen jälkeen keskitytään johonkin palvelukoiralajiin. Tulevaisuus näyttää mihin kaikkeen emännän rahkeet riittää! Ja mitä kaikkea harrastusta Tikrun on kehitettävä itse...

© Kennel Inyeti's  © Kennel Inyeti's  © Kennel Inyeti's

Tikrun vanhemmat

© Pirkko Dima / Kennel Ma Baker's © Kennel Moonraker
Umbro des Puig Major Nordics Moonraker Aamukaste
Viimeksi päivitetty: 9.7.2013

Valid XHTML 1.0 Transitional