In English Suomeksi

Uutiset 2009

31.12.2009 Yhteenveto vuodesta 2009

Tuloksellisesti vuosi 2009 oli kerrassaan mahtava. Inkan pennut viettivät 1-vuotissynttäreitään kesällä. Inkan vuosi, tulokset puhukoot puolestaan:
Koko vuoden aikana vain 10 näyttelyä, joista tuloksena:
3 uutta titteliä: C.I.B, EstV-09 ja BaltV-09
- Slovakian RR-klubin erikoisnäyttelyn voitto
- BIS3
- 2 X RYP2, 1 X RYP3
- 1 X VSP
- 3 X CACIB
- 2 X SERT SKJ, 2 X SERT SKCHR
Ja tämä kymmenellä kehäesiintymisellä...
Iivarin vuosi:
3 uutta titteliä: Ee JMva, JV-09 ja PMJV-09
-2. sija suuressa junioriluokassa Slovakian RR-klubin erikoisnäyttelyssä.
-1 X BIS3-junior
-1 X RYP2
-3 X ROP-JUN, 1 x VSP-JUN
-2 X ROP-Pentu
-2 X SERT (SKL, toinen PMV-09 näyttelystä), 3 x JUN-SERT (EKL)
-10 X Eri (12 näyttelyssä)

Mahtava vuosi tuloksellisesti! Vietämme hiljaisempaa eloa alkuvuoden 2010 ja palaamme kehiin kesällä 2010.

13.12.2009 Pohjoismaidenvoittaja 2009-näyttely

- Iivari Eri1, PMJV-09, Sert
- Yuki Eri
- Inka Eri

Lisää tietoa ja kuvia myöhemmin.

12.12.2009 Voittaja 2009-näyttely

- Iivari Eri1, JV-09
- Yuki Eri1, JV-09, Vara-SERT
- Inka Eri

Lisää tietoa ja kuvia myöhemmin.

28.11.2009 Sillamäe KR

Inka & Iivari osallistuivat Sillamäen kansalliseen näyttelyyn loistavin tuloksin:


Iivari Eri2, Pu2
Inka Eri1, Pn1, ROP, RYP1, BIS3!
Inka & Iivari BIS3-pari

Huima päivä!! Kuvia finaaleista tulee, jos saan. =)

8.11.2009 Tartto KV - päivä 2


Iivari & pötsi toisena näyttelypäivänä - iivarin juhlittua ensimmäisen päivän menestystä itsenäisesti ruokatynnyrillä.

Rhodesiankoirat tuomaroi tänään Boris Spoljaric. Iivarin päivän tulos oli Eri1, Vsp-juniori ja PU2.

7.11.2009 Tartto KV - päivä 1

Iivari osallistui Tarton KV-näyttelyyn, johon rhodesiankoiria oli ilmoitettu 17 kpl (1 poissa). Iivari voitti junioriluokan erinomaisella, ja otti vastaan kolmannen ja viimeisen jun-sertinsä. Iivaria saa siis nyt tituleerata tittelillä Eestin Juniorivalio!! Tämä on ensimmäinen titteli Inyeti's-koirille. Iivari oli näyttelyssä myös Rop-juniori ja paras uros 2. Rhodesiankoirat tuomaroi Jose Homem De Mello Portugalista.

11.10.2009 World Winner Speciality

Kolmas ja viimeinen päivä WDS-kiertueella ja vuorossa oli toinen erikoisnäyttely, johon koiria oli ilmoitettu suurinpiirtein saman verran kuin lauantaina. Urokset tuomaroi tänään Timothy Finney Irlannista ja narttujen tuomari oli Franz Zimmermann Itävallasta.

Iivari sai junioriluokassa erinomaisen, mutta ei ollut tuomarin mieleen ja jäi sijoituksetta.

Inka kilpaili valioluokassa. Inka voitti toistamiseen valioluokan ja sai toisen "setin" SERTejä. Paras narttu ja VSP tänään oli Malozi Jazua, Iivarin täti, jättionnittelut Tuijalle & Jasun kotijoukoille!!

Suurkiitokset Tuijalle matkaseurasta sekä Liisa, Kristine, Ilse & kumppanit loistoseurasta paikan päällä! Reissu oli unohtumaton ja jätti nälkää uusiin reissuihin...

10.10.2009 SKCHR Club Winner 2009

Toinen päivä WDS-kiertueella ja vuorossa oli ensimmäinen erikoisnäyttely, johon koiria oli ilmoitettu yhteensä 199 kappaletta. Urokset + BISS tuomaroi Franz Zimmermann Itävallasta, narttujen tuomari oli Monika Tušanová Slovakiasta (Kennel Tusani).

Iivari aloitti jälleen junioriluokassa. Iivari sai erinomaisen, ja oli tuomarin mieleen enemmänkin: siitä kertoo 2. sija isossa luokassa.


Kuva: Ilse Hulsebos

Inka kilpaili jälleen valioluokassa. Inkan tulos oli aivan huikea: Eri1, SK SERT, Club SERT, Club Winner 2009 ja ROP!! Kerrassan huikea voitto, näin isossa näyttelyssä!!


Inka Club Winneriksi valinnan jälkeen, kuva: Ilse Hulsebos

Suuri kiitos kummallekin tuomarille Inkan palkitsemisesta! Erityinen kiitos kuuluu Tuijalle, Inkan kasvattajalle, Inkasta ja siitä, että meille tätä reissua ehdotit!

9.10.2009 Maailmanvoittajanäyttely 2009

Lähdimme Inkan & Iivarin kanssa keskiviikkona kohti maailmanvoittajanäyttelyä, joka järjestettiin Bratislavassa, Slovakiassa. Rhodesiankoiria oli ilmoitettu hurjat 268 kappaletta, ja niille oli varattu 3 tuomaria.

Iivari osallistui junioriluokkaan, johon oli ilmoitettu 27 urosta. Juniorit tuomaroi Erdos Laszlo Unkarista. Iivari sai näyttelyssä arvosanan erinomainen, mutta ei sijoittunut suuressa luokassa.

Inka kilpaili valioluokassa, jonka arvostelu Bo Skalin Ruotsista. Valionarttuja oli ilmoitettu 34 kappaletta. Inka sai myös arvosanan erinomainen, ja poimittiin 7 parhaan joukkoon luokassa. Lopulta jäimme kuitenkin sijoituksetta.

22.8.2009 Balttianvoittaja 2009

Samalla kun heitimme kamoja asunnolleni Tarttoon, kävimme Tallinnassa Balttianvoittajanäyttelyssä. Näyttelyyn oli ilmoitettu rhodesiankoiria 31 kappaletta ja tuomarina toimi Ludmila Fintorova Slovakiasta.

Iivari sai Erinomaisen ja sijoittui luokassaan toiseksi. Luokassa oli 6 hienoa koiraa, joten hieno suoritus!

Inka oli show-tuulella tänään(kin), koiralla oli voittajan asenne ja Inka todella loisti kehässä: tuloksena Eri1, Pn1, Cacib, BaltW-09, Rop!! Iltapäivällä palasimme ryhmäkilpailuihin, eikä paluu ollut turha: Inka sijoittui ryhmässä sijalle 3. Fantastinen päivä ja fantastinen koira! =)


Kuva: Janica Tanskanen

Mikäli jollain on lisää kuvia näyttelystä, otan niitä ilomielin vastaan. Lauralle kiitos loistavasta matkaseurasta! Isoveli valvoo...

9.8.2009 Elonäyttely - päivä 2

Iivari & Yuki oli ilmoitettu Turun kaikkien rotujen näyttelyyn. Näyttelyyn ilmoitettuja rhodesiankoiria oli 11 kappaletta (kaikki paikalla) ja tuomarina toimi Zafra Sirik Israelista.

Inyeti's Izegbe "Yuki" ERI1, PN1, SERT, VSP
Yuki winning her 1st CAC & BIG3 at Pöytyä on 18th July, 2009

Inyeti's Itika "Iivari" ERI1, PU2, SERT
Iivari at Pöytyä show on 18th July, 2009

Isot onnittelut, Mirkku, Yukin upeasta tuloksesta jälleen!

Kuvia Pöytyän näyttelystä heinäkuussa on galleriassa täällä.

8.8.2009 Paljon onnea, Inka

Paljon onnea rakkaalle Inkkarille, jo 4 v nuori tänään!

8.8.2009 Elonäyttely - päivä 1

Tikru ja Pirkko olivat tänään Turun Elonäyttelyssä. Tuomarina toimi Anne Sume Virosta ja boksereita oli ilmoitettu 11 kpl. Tikrun tulos tänään Eri3.

6.8.2009 Inkan C.I.B.-titteli vahvistettu!

Inkan kansainvälinen muotovalionarvo on vahvistettu! Diplomi saapui eilen FCI:stä. Kiitos, Tuija, tästä elämäni Koirasta!

Inka on holiday
Inka viettämässä ansaittua kesälomaa.

2.7.2009 Pöytyän ryhmänäyttely

Starttasimme aamulla Yukin (Inyeti's Izegbe), Iivarin sekä koirien henkilökunnan kanssa kohti Pöytyän ryhmänäyttelyä. Rhodesiankoiria oli tuomari Esko Nummijärven arvioitavaksi ilmoitettu 4 kappaletta, joista kaikki olivat paikalla.

Iivari oli vuorossa ensimmäisenä. Iivari oli tuomarin makuun liian kevyt ja kehittymätön, joten tänään tuloksena Eh2. Iivari mitattiin näyttelyssä ensimmäistä kertaa, pikkumiehen virallinen korkeus on 67 cm. =)

Yuki esiintyi tänään ensimmäistä kertaa näyttelykehässä, ja korjasi heti koko potin. Yuki oli rodun paras, saaden ensimmäisen SERTinsä. Ryhmäkilpailuissa Yuki sijoittui vielä kolmanneksi. Upeaa, onnea Mirella & Yuki! Yuki mitattiin myös, korkeutta neidillä on kertynyt 62 cm. Isot onnittelut, Mirkku & Yuki, ekasta SERTitä ja upeasta tuloksesa! Tästä se lähtee... =)

Yuki BIG-3 and the proud breeder
Yuki RYP-3 ja ylpeä kasvattaja

2.7.2009 Tikrun lonkkakuvaustulokset

Tikrun virallinen lonkka- ja kyynärkuvauslausunto saapui Kennelliitosta. Tikrun lonkat HD A/A ja kyynärpäät ED 0/0. Upeaa, paljon onnea Pirkko!

1.7.2009 Hyvää 1-vuotissyntymäpäivää Inkan I:t!

Miten aika rientääkään. Jo vuosi on kulunut siitä, kun Inkan pienet undulaatit tulivat tähän maailmaan meitä ihastuttamaan ja ilostuttamaan. Siksi haluan toivottaa:

Erittäin hauskaa syntymäpäivää ja paljon paljon onnea Jade, Aino, Noma, Ifa, Iivari, Reno, Jago, Yuki, Zero, Leo ja Iiro!

8.6.2009 Tikru lonkkakuvissa (ym)

Tikru kuvattiin tänään lonkiltaan, kyynäriltään ja selältään. Hyvältä näyttää, eläinlääkärin arvio lonkista oli B-B ja kyynärpäistä 0-0. Selässä on hyvin lieviä muutoksia. Odottelemme mielenkiinnolla virallisia tuloksia.

7.6.2009 Salon näyttely

Tikru oli tänään Salon näyttelyssä, tuloksena H. Arvostelu nähtävissä Tikrun tuloksissa.

6.6.2009 Eestinvoittajanäyttely ja Turun ryhmänäyttely

Inka ja Iivari osallistuivat tänään Eestin Voittajanäyttelyyn Tallinnassa. Rodussa oli ilmoittautuneita 26 kpl. Tuomarina toimi John Wauben Alankomaista.

Junioriluokkaan oli ilmoitettu 5 urosta, joista 1 poissa. Iivari oli tänään liian kehittymätön tuomarin makuun, josta johtuen tuloksena oli Eh3.

Narttujen valioluokkaan oli ilmoitettu 6 koiraa, joista 4 oli paikalla. Inka hurmasi tuomarin, voitti luokan ja 5. CACIBinsa. Inka oli myös paras narttu 1, mistä hyvästä Inka saa liittää nimeensä uuden tittelin, Eestin Voittaja 2009. Iivarin setä Malozi Jumoke "Jumo" oli ROP.

Kilpailimme myös pari-kilpailussa, josta tuloksena ROP-pari. Finaaleissa ei meille menestystä tällä kertaa tullut.

Samaan aikaan kun me ahkeroimme Eestin maalla, Tikru ja Pirkko kävivät ryhmänäyttelyssä Turussa. Tikru sai erinomaisen ja vara-SERTin. Täpärälle meni, onnea huomiselle!

2.5.2009 Tikru ja Pirkko Someron ryhmänäyttelyssä

Tikru oli tänään Somerolla ryhmänäyttelyssä ja tuloksena Eh3. Tuomarina oli Kirsi Laamanen, ja boksereita oli ilmoitettu 23. Arvostelu yms myöhemmin.

30.4.2009 Uusia kuvia

Vihdoin sain Sillamäen näyttelyn jälkeen otetut kuvat muokattua ja nettiin... Käy katsomassa niitä täällä.

18.4.2009 Iivari Sillamäen näyttelyssä

Ajoimme Sannan ja koirien kanssa Sillamäelle kaikkien rotujen näyttelyyn. Tuomarina Lessi Tchistjakova Venäjältä. Iivari oli upeasti ROP ja ROP-JUN! Iivari sai tietenkin myös toisen JUN-sertinsä, ja on nyt enää 1 päässä EST JMVA-tittelistä. Ei huonosti alle 10 kk vanhalta koiralta!!

Tällä kertaa jäimme finaaleihin, ja kyllä kannatti! Iivari sijoittui ensin BIS-juniorikilpailussa kolmannelle sijalle, kiiilaten ohi n 80 muunrotuisen ROP-juniorin! Ryhmäkilpailussa Iivari oli 2. Kertakaikkisen upeaa!

Iivari poseraa palkintojen kanssa

4.4.2009 Iivarin debyytti junioriluokassa

Iivari esiintyi tänään Rakveren kaikkien rotujen koiranäyttelyssä erinomaisin tuloksin: Iivari korjasi talteen ensimmäisen juniorisertinsä, oli rodun paras juniori ja kiilasi paras uros-kisassa toiselle sijalle. Hienoa, Iivari!

Emme jääneet finaaleihin tällä kertaa.

31.3.2009 Uudet sivut

Sivut julkaistu ja valmiina toimintaan. Huolellisesta tarkastelusta huolimatta sivustolla voi olla virheitä, joten jos löydät niitä, laitathan viestiä niin osaan korjata ne. Kuvagalleriat eivät vielä toimi, mutta ryhdyn työstämään niitä piakkoin.

Jos näet vielä osia vanhasta sivustosta, päivittämisen pitäisi auttaa.

28.3.2009 FCI vahvisti kennelnimen Inyeti's

Pitkän odotuksen jälkeen, olen vihdoin saanut todisteita siitä, että minulle myönnetään kennelnimi - loppuviikosta saapui lasku SKL:ltä, aiheena kennelnimi Inyeti's. Inyeti's oli minun ensimmäinen vaihtoehtoni kennelnimeksi, se tulee sanasta í-nyetí joka on swazi-kielellä kuutamo. Kuu-teema on tietenkin peräisin Inkan nimestä, Inyanga, joka tarkoittaa kuuta.

Viimeksi päivitetty: 9.7.2013

Valid XHTML 1.0 Transitional